Cserkész

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor include_once() függvényben (/home/skydehu1/public_html/includes/bootstrap.inc 3454 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/skydehu1/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/skydehu1/public_html/includes/menu.inc 2404 sor).

Kiket várunk az ejtőernyős szakágba? Szeretnél magabiztosabb, bevállalósabb lenni a mindennapi életben, leküzdeni félelmeidet és döntéshelyzetekben nagyobb önbizalommal helytállni? Jobb összpontosításra, nagyobb összeszedettségre, tudatosságra és precizitásra van szükséged? Szélesítenéd a látásmódodat a repüléshez szükséges fizikai, technikai, meteorológiai ismeretekkel? Szívesen feszegetnéd a fizikai és mentális határaidat, jobban megismernéd a szélsőséges körülmények közötti viselkedésedet? Van egy kis félretett pénzed, amit egy vagány társaságban hasznos szórakozásra költenél? Az ejtőernyőzés kiváló lehetőség a komfortzóna rendszeres elhagyására, ami a személyes fejlődés legsarkalatosabb (első) lépése. A megszólított korosztály a vándor-felnőtt, mert viszonylag drága és nagyon felelősségteljes sportról van szó, amihez szükséges bizonyos fokú emberi érettség. Egyfajta mentális felkészítés a felnőtté váláshoz, amely megtanít arra, hogy felelősséggel tartozol minden egyes tettedért. Mit csinálunk? Télen: gyakoroljuk a zuhanást a szélcsatornában, megtanuljuk behajtogatni az ernyőnket, ugróvideókat nézünk és elemzünk közösen, felújítjuk az elméleti és gyakorlat ismereteinket. Tavasszal-nyáron-ősszel: vizsgázunk a vészhelyzetekből, szakági nyíltnapokat szervezünk, UGRUNK a kaposújlaki CSEJE-táborban. Hol érdeklődhetsz? Lásd lent. :)

Tagszervezet neve: 
CserKészen a Sportra Sport Egyesület
Képzési forma: 
Bekötött
Kapcsolattartó: 
Markó Gergely
Telefonszám: 
+36 70 778 2141
Cím: 
1025 Budapest, Tömörkény utca 3/A
Ugróterület: