Minősítő vizsga

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor include_once() függvényben (/home/skydehu1/public_html/includes/bootstrap.inc 3454 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/skydehu1/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/skydehu1/public_html/includes/menu.inc 2404 sor).
2016. június 25 - 2016. június 26
A vizsgajelentkezést a szakmai vezetőn keresztül lehet megtenni, a jelentkezési lap e-mailben a MESZ Főtitkárának történő megküldésével, illetve a vizsgadíj befizetésének igazolásával együtt. A vizsgára jelentkezésnek a vizsganapra kijelölt hétvégét megelőző csütörtökig kell megérkeznie.

A vizsgáztatókkal személy és időpont nem egyeztethető, a vizsgáztató a vizsga helyszínén kerül kijelölésre. A sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát követően a megszerzett jogosítás a MESZ által kiállított igazolványra kerül felvezetésre.

Helyszín: 
Kaposújlak